Seksualvejledning til skoler

Sexologisk klinik tilbyder seksualundervisning, foredrag og temadage til folkeskoler, specialskoler, ungdomsskoler mm. Seksualundervisningen tager udgangspunkt i mine 20 års erfaring som speciallærer og mentor.

 

  • undervsiningsforløb med fokus på kroppens udvikling, følelser, sex og familiedannelse ud fra klassetrin.
  • undervisning af unge med anden etnisk baggrund
  • udarbejdelse af seksualpolitik
  • temadage omkring seksualundervisning
  • foredrag omkring seksuelle overgreb på børn og unge

Kontakt

Skriv til mig via formularen

Lokation

Kontakt mig

Telefonnummer

(+45) 61 68 05 04

Adresse

Lodsvejen 42

Mellerup

8930 Randers NØ

BLog

Our Recent News

Når vi er mest sårbare

Mange tror, at sexologi kun drejer sig om sex - og måske en anelse om erotik. Men fakta er, at mit arbejde som sexolog og seksualvejleder rummer så uendelig meget mere. Når jeg en gang imellem har tid og overskud, tager jeg vagter i regionens psykiatri. Her møder jeg...

læs mere

Aldrig barnets skyld!

Der findes uendelig mange forskellige traumer i forbindelse med seksuelle overgreb. Ville jeg selv? Deltog jeg selv? Hvorfor stoppede jeg det ikke? I min verden er dette kloge børn, børn der har gjort sit bedste for at overleve, og hvis hjerner har gjort lige præcis det, de skal…..forsøgt at beskytte børnene mod den vanvittige trussel, deres krop og forstand er udsat for. Ved at skabe en anelse mening eller fornemmelse af kontrol har hjernen givet børnene en mulighed for at overleve.

læs mere

Vibrator

......mandens ven eller fjende? I disse Corona-tider boomer salget af sexlegetøj. Tinder og andre dating-apps ligger stille hen, og singler søger mod andre græsgange for at få lysten stillet. Nu er statistik ikke min stærke side, men jeg er ret sikker på, at dette...

læs mere