Seksuelle overgreb

Jeg har over de sidste 20 år arbejdet med overlevere af seksuelle overgreb. Jeg er ydmyg og taknemmelig over for de overlevere, der valgt mig til at stå ved deres side under rejsen mod det bedst mulige liv, det er en hård rejse, men det er det hele værd. Sexologisk klinik tilbyder terapi til overlevere til nedsat pris.

 

Ved sexologen kan du arbejde med:

  • få kigget på dine senfølger og reduceret disse
  • grænsesætning
  • at komme tilbage til kroppen
  • få fundet ressourcer og bruge dem fremadrettet
  • ændret uheldige adfærdsmønstre
  • afklaring i forhold til seksualiteten, ønsker du fremadrettet at have et sexliv
  • afklaring i forhold til kommende partnere
  • hjælp til kommunikationen med nuværende partner omkring intimitet
  • forståelse for kroppens reaktioner

Kontakt

Skriv til mig via formularen

Lokation

Kontakt mig

Telefonnummer

(+45) 61 68 05 04

Adresse

Lodsvejen 42

Mellerup

8930 Randers NØ